Descarca Windows (7/8/10) Gratuit

Daca vrei sa descarci o imagine (.iso) cu Windows 7, 8 sau 10, nu e nevoie sa intri pe un site dubios. Poti descarca imaginile direct de pe serverele oficiale microsoft.

Heidoc Windows ISO Downloader e un program gratuit ce iti ofera acces la imaginile virtuale (.iso) disponibile pe site-ul microsoft.

descarca windows 7 gratis

Dupa instalarea programului, vei putea alege versiunea de windows pe care doresti sa o descarci si editia windows-ului (Starter, Home, Pro, Ultimate). Poti alege chiar si versiuni modificate de anumiti producatori de PC-uri/laptopuri (ex: Dell) si editii ale windows-ului ce includ actualizarile sau service Pack-uri.

descarca windows 10 gratis

Dupa ce ati ales Versiunea si Editia windows-ului, puteti alege intre 64 biti si 32 biti. Daca nu aveti un PC foarte vechi (ce are sub 4Gb de rami), editia pe 64 biti este recomandata.

descarca windows 8 gratuit

Dupa ce apasati butonul de Save, veti putea alege un folder si imaginea (.iso) cu windows va fi descarcata direct de pe serverele microsoft.

downloading windows 7

Viteza de download oferita de serverele microsoft este, in majoritatea cazurilor, mult mai mare decat viteza oferita de un client de torrent.

Descarca Windows ISO Downloader (site oficial)

Dupa ce ai descarcat imaginea virtuala, poti sa faci un CD/DVD cu windows folosind un program cum ar fi CDBurnerXP, poti instala Windows 10 direct din calculator sau poti face un stick bootabil cu Windows.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.