Tag Archives: programe de editat poze

Easy photo effects – Program de modificat / editat poze

Easy photo Effects este unul din cele mai ușoare de folosit programe de modificat poze pe care le-am testat până în prezent. Pașii sunt simplii: Adaugi o imagine, aplici unul sau mai multe efecte și salvezi. Efectele se găsesc în partea de sus și se adaugă printr-un singur click.

easyphotoeffects

Efectele de care dispune acest program de modificat poze sunt foarte variate: alb negru, luminozitate, contrast, efect de film vechi, pixelare, ploaie, zăpadă, desen animat, contur, etc. Cei care vor mai multa libertate pot merge pe secțiunea settings din dreptul fiecărui efect pentru mai multe opțiuni de personalizare. Programul este gratuit, portabil (nu se instalează) și ocupă mai puțin de 1 MB.

Link de download Easy photo effects

Program de modificat poze

Photoscape este un program de modificat poze gratuit care poate fi folosit de absolut toată lumea, fiind proiectat să fie cât mai intuitiv posibil. Pe lângă faptul că e mic şi se deschide instant, programul este foarte bogat în unelte de editare grafică.  

photoscape 
Photoscape este mai mult decât un program de modificat poze, având şi capacitatea de a face un colaj, un gif din mai multe poze, screenshot, îţi spune codul RGB sau HTML al oricărei culori, are barch editor incorporat.

Citeste in continuare