Tag Archives: facebook

Cum ascunzi lista de prieteni pe facebook

În tutorialul de astăzi se va explica foarte sumar “cum să ascunzi lista cu prieteni pe facebook”. Lucrul acesta e destul de simplu. Începe prin a da click pe profilul tău apoi pe lista de prieteni. În dreapta lui Găsește prieteni se găsește un Creion care atunci când pui săgeata de la mouse pe el va afișa textul “Editează”. Click pe Creion apoi pe Editează Confidențialitatea  (vezi imaginea de mai jos).

ascunde lista prieteni facebook1

Vă va apărea o fereastra cu două opțiuni: Listă de prieteni și Urmărești. Așa cum ați ghicit, la Listă de prieteni selectăm Doar Eu pentru a ascunde lista de prieneni.

ascunde lista prieteni facebook2 Ai și opțiunea de a alege prieteni (în loc de doar eu) pentru a ascunde lista de prieteni pentru cei care nu sunt prieteni cu tine (sau nelogați) sau Personalizat + Anumite liste de prieteni pentru a numi manual persanele care îți pot vedea lista de prieteni.

Odată ce ți-ai ascuns lista de prieteni, cine intră la tine la profil va vedea decât prietenii comuni.

Top pagini de facebook româneşti

Facebrands este un site care contorizează toate paginile româneşti şi o resursă destul de importată pentru cei care se plictisesc pe facebook şi caută pagini interesante la care să dea like.

pagini facebok 
Aşa se face că aflăm că în topul celor mai populare pagini de facebook se află Inna, Alexandra Stan, Akcent, Edward Maya sau Kiss FM. Dar facebrands este mai mult de atât, navigând pe pagina Top creşteri poţi vedea ce pagini de facebook au cea mai mare creştere în ultimele zile, din nou o ocazie importantă să descoperim pagini bune.

Citeste in continuare