Top pagini de facebook româneşti

Facebrands este un site care contorizează toate paginile româneşti şi o resursă destul de importată pentru cei care se plictisesc pe facebook şi caută pagini interesante la care să dea like.

pagini facebok 
Aşa se face că aflăm că în topul celor mai populare pagini de facebook se află Inna, Alexandra Stan, Akcent, Edward Maya sau Kiss FM. Dar facebrands este mai mult de atât, navigând pe pagina Top creşteri poţi vedea ce pagini de facebook au cea mai mare creştere în ultimele zile, din nou o ocazie importantă să descoperim pagini bune.

Pentru cei interesaţi de un anumit tip de subiecte, avem în partea stângă foarte multe categorii după care purtem sorta, ca auto şi moto, bloguri, Cântăreţi şi Trupe, Celebrităţi, Divertisment, Fashion, Servicii Web, TV şi aşa mai departe.

Împătimiţii de aplicaţii nu sunt nici ei uitaţi, secţiunea cu acelaşi nume îţi poate da de lucru ceva vreme. Ultima, dar nu cea din urmă categorie, este Top Places unde aflăm locurile unde s-au dat cele mai multe check-inuri. Indiferent că eşti în căutare de pagini sau doar vrei să vezi ce preferinţe au românii, Facebrands este un site destul de bine pus la punct.

[ Facebrands ]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.