Tag Archives: mp3

Converteşte muzică cu Freemake Audio Coverter

FreeMake Audio MP3 Converter este un un program pentru calculator cu ajutorul căruia poţi converti un fişier audio în alt format ca mp3, aac, ogg vorbis, flac wav, sau wma. Motivele pentru care ai vrea să convertesti o melodie variază, poate preferi o calitate audio mai bună, poate doreşti să economiseşti spaţiu convertind o melodie loseless în alt format, sau poate că player-ul tău audio nu suportă formatul curent al melodiilor în cauză.

freemake mp3 converter

Citeste in continuare

Ascultă muzică în mod gratuit cu Deezer

Deezer este un serviciu de streaming cu ajutorul căruia putem să ascultăm peste 20 de milioane de melodii, gratuit şi legal. Pentru început, trebuie să ne facem un cont, sau şi mai simplu, ne înregistrăm/logăm cu contul de facebook.

deezer
Selecţia de muzică este variată, Deezer având cam orice gen de muzică, inclusiv artişti români (depinde de casa de discuri). Pentru a descoperi muzică nouă poţi începe cu secţiunea Charts, unde poţivizualiza cele mai populare melodii, albume sau artişti şi tot aici poţi filtra genul favorit: Pop, Indie/Alternative, Rock, Metal Hard Rock, Dance/Electro, Jazz/Blues, R&B/soul, Hip Hop sau world.

Citeste in continuare