Tag Archives: optimizare pc

Defragmentează calculatorul cu Defragger

Dacă nu vrei ca sistemul tău de operare să meargă din ce în ce mai greu, este necesar să ai instalat un program de defragmentat calculatorul ca Piriform Defragger, program care face o treabă excelentă la un consum de resurse redus.

image
Pentru a defragmenta calculatorul cu Defragger trebuie să selectezi o parţiie şi să alegi Defrag (sau click drepta + defrag) iar dacă vrei să selectezi mai multe partiţii trebuie să ţii tasta CTRL apăsată.

Citeste in continuare

Advanced system care – Optimizare şi întreţinere

Avanced System Care este o suită de optimizare a calculatorului şi este unul dintre acele programe pe care oricine ar trebui să le aibă instalate. Utilizatorii noi pot folosi interfaţa simplificată care necesită un singur click pentru o optimizare completă iar cei puţin mai avansaţi pot opta pentru “expert mode” pentru a alege în mod individual serviciile şi setările de care au nevoie

advanced-system-care

Printre a face calculatorul să se mişte mai bine, Advanced System Care şterge fişierele temporare, istoricul din browser şi cookie-urile, repară şi defragnemtează regiştrii, defragmentează hard-ul (sau ssd-ul) şi multe altele.

Citeste in continuare