stergere cont snapchat

Stergere cont snapchat definitiv

Fie ca te-ai plictisit de aplicatie, fie ca doresti sa-ti faci alt cont, populara aplicatie ofera optiunea stergere cont snapchat.

Pentru a sterge contul de snapchat definitiv, urmeaza urmatorii pasi:

 1. Acceseaza site-ul snapchat: https://accounts.snapchat.com/. Site-ul poate fi accesat de pe PC din orice browser, dar si de pe telefonul mobil.
 2. Introdu numele si parola de pe snapchat, apoi apasa butonul de login. Daca ai uitat parola folosita pe snapchat, poti folosi optiunea de recuperare parola si vei primi un email ce te va ajuta sa-ti alegi o parola noua.
 3. Alege optiunea Delete My Account (sau Stergere Cont daca iti apare site-ul in limba romana).
 4. Introdu din nou numele si parola de pe snapchat si apasa butonul Continue.

stergere cont snapchat

Dupa ce ai urmat pasii de mai sus, contul tau a fost dezactivat. Pentru stergerea contului snapchat trebuie sa astepti 30 zile fara sa te loghezi in aplicatie.

Dupa dezactivarea contului, nu vei mai putea sa te loghezi pe site-ul web, dar vei putea sa te loghezi in aplicatie si sa-ti reactivezi contul.

Reactivare cont snapchat sters

Daca te razgandesti in 30 de zile de la stergerea contului snapchat, poti sa-l reactivezi daca te loghezi in aplicatie.

Dupa logarea in aplicatie vei vedea un mesaj similar cu cel de mai jos:

sterge cont snap

Tot ce trebuie sa faci sa reactivezi contul e sa apesi butonul Yes, apoi sa astepti cateva minute, iar contul tau de snapchat va putea fi folosit din nou.

4 thoughts on “Stergere cont snapchat definitiv

 1. Istrate

  Buna ziua! Mi-am dezactivat conult aseară. Iar acum cand vreau sa ma conectez imi spune ca contul tau e în curs de dezactivare, si nu ma lasa sa il activez. Ce sa fac?

  Reply
  1. Beciu Ana-Maria

   Am aflat ca cineva îmi foloseste contul de Snap, un prieten a reușit sa se logheze fără să mă întrebe. Cum aș putea să șterg contul astfel încât să nu mai aibă acces la el? Oricum îl folosesc doar pentru poze, deci nu aș pierde nimic important.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.