Tag Archives: video din poze

Program de făcut filmulețe din poze cu muzică

Dacă ești în căutarea unui program de făcut filmulețe din poze, Bolide Slideshow Creator este alegerea ideală. Este complet gratuit și are o interfață cu care oricine se poate familiariza foarte rapid. Am apreciat faptul că îți poți pune orice melodie din calculator pe fundal și că ai peste 50 de moduri (efect de tranziție) în care se schimbă pozele.

program-de-facut-filmulete-din-poze-3 Citeste in continuare

PhotoFilmStrip – Program de făcut filmuleţe din poze cu muzică

PhotoFilmStrip este un program de făcut filmuleţe din poze cu muzică gratuit şi extrem de uşor de folosit. Noroc sau nu, chiar s-a dovedit a fi exact ceea ce doream de la un astfel de program, ba chiar ma mult.

Programul se descarcă de aici http://sourceforge.net/projects/photostoryx/. Pentru început  click pe new project, setează câteva lucruri de bază ca numele noului proiect, locaţia unde doreşti să-l salvezi şi formatul video (16:9, 4:3).

Pentru a adăuga muzică pe fundal alege Total length, bifează Audio file şi selectează melodia din calculator. Dacă vă întrebaţi ce face User defined, poţi seta cât ţine filmuleţul, dacă optezi pentru Audio file filmuleţul va ţine cât melodia.

program-de-facut-filmulete-din-poze-cu-muzica

Click pe iconul cu un “plus şi un semn de carte” pentru a selecta pozele dorite din calculator.

pfs2

Citeste in continuare