Program de făcut filmulețe din poze cu muzică

Dacă ești în căutarea unui program de făcut filmulețe din poze, Bolide Slideshow Creator este alegerea ideală. Este complet gratuit și are o interfață cu care oricine se poate familiariza foarte rapid. Am apreciat faptul că îți poți pune orice melodie din calculator pe fundal și că ai peste 50 de moduri (efect de tranziție) în care se schimbă pozele.

program-de-facut-filmulete-din-poze-3

Cum se folosește Bolide Slideshow Creator.

În partea stânga avem 4 tab-uri/secțiuni: Fotografii, fișiere audio, tranziții și Effcts (programul e tradus parțial în Română).

Pentru a adăuga fotografii mergem la tab-ul fotografii,mergem la icon-ul cu un folder pe el (add photos to library) și selectăm câteva poze din calculator.

program-de-facut-filmulete-din-poze-1

Apoi trebuie să trageți pozele în pătratele din partea de jos (scrie trage ceva aici pe ele) sau să dați dublu click pe poze.

Pentru a pune muzică trebuie procedat la fel ca la poze, diferenta fiind faptul că trebuie să mergi în tab-ul Fișier audio mai întâi.

Din tab-urile tranziții selectăm felul în care vrem să  se schimbe imaginile între ele. Dând click pe unul dintre ele va previzualiza efectul respectiv iar dublu click (sau butonul +) va aplica efectul respectiv.

Din tab-ul effects putem pune text pe poză (selectând o poză apoi dând click pe litera T și scriind textul dorit), apropria, depărta și roti imaginea.

Cum se salvează un clip video făcut din poze

După ce ai finalizat totul, poți da click pe Make Video (sau Fișier > save as video file), selectezi unul din formatele disponibile (Recomand AVI sau MP4), calitatea clipului video, îi dai un nume, alegi unde salvezi, apoi dai click pe pornește.

program-de-facut-filmulete-din-poze-5program-de-facut-filmulete-din-poze-2

Alte lucruri care merită mențiuonate sunt faptul că poți face clip video la mai multe dimensiuni, inclusiv 1080p, poți seta intervalul la care să se schimbe pozele, iar dacă vrei ca pozele să se termine odată cu melodia poți apela la opțiunea video = audio. Programul are vreo 30 de mb instalat și nu încearcă să te facă să instalezi niciun toolbar sau alt program auxiliar.

Download Bolide Slideshow Creator

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.