Teme Windows 7 / 8

Windows 7 şi 8 sunt două sisteme de operare care arată destul de bine estetic dar chiar şi-aşa mulţi dintre noi căutăm un mod a-l personaliza după bunul plac pentru a-l face să arate într-un mod unic. Pentru asta avem nevoie de teme (sau skin-uri), care din fericire sunt destule.

Site-ul principal pentru cei care caută să descarce Teme Windows 7 rămâne Microsift, deoarece sunt cel mai uşor de instalat. Temele sunt ordonate pe 20 de categorii şi majoritatea sunt compatibile şi cu Windows 8.

teme-windows-7-microsoft  [ Descarcă Teme Windows 7 şi 8 de pe Microsoft.Com ]

Dacă doriţi o galerie bogată de Teme Windows 7 şi 8 atunci DeviantArt este locul potrivit să cauţi. Aici găseşti foarte multe teme (peste 10.000) unice create de comunitatea de utilizatori.

teme-windows7-deviantart [ Descarcă Teme Windows 7 de pe Deviant Art ]
[ Descarcă Teme Windows 8 de pe Deviant Art ]

O altă selecţie variată de teme, skin-uri şi wallpapere este şi Wincustomize. Pentru a te decide ce temă alegi poţi verifica şi numărul de voturi sau comentariile celorlalţi utilizatori care au descărcat tema înainte. Numarul temelor prezente aici este impresionant: peste 70.000. 

teme-windows-7-wincustomize [ Descarcă teme windows 7 şi 8 de pe WinCustomize ]

Aceste 3 site-uri sunt cele mai importante site-uri de teme şi conţin cumulat zeci de mii de teme pentru a satisface nevoile oricărui utilizator de Windows. Spor la personalizat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.