Program de modificat poze

Photoscape este un program de modificat poze gratuit care poate fi folosit de absolut toată lumea, fiind proiectat să fie cât mai intuitiv posibil. Pe lângă faptul că e mic şi se deschide instant, programul este foarte bogat în unelte de editare grafică.  

photoscape 
Photoscape este mai mult decât un program de modificat poze, având şi capacitatea de a face un colaj, un gif din mai multe poze, screenshot, îţi spune codul RGB sau HTML al oricărei culori, are barch editor incorporat.

În editorul de imagini, secţiunea Home cuprinde funcţii de bază ca inserarea de rame foto, rotunjirea mărginilor unei imagini, redimensionare, rotire imagine sau obiect şi ađăugarea unui numar destul de mare de filtre (luminozitate, blur, alb negru, efect de desen animat şi multe altele). Tot aici ai şi butoanele de Undo/Redo în caz că vrei să mergi cu un pas înapoi/înainte.

Din secţiunea Object se adaugă un text peste imagine şi se insereaza un alt obiect sau formă geometrică peste imaginea curentă.

În Crop se taie o porţiune din imagine iar secţiunea Tools are câteva chestii care nu sunt foarte importante, ca îndepărtarea ochilor roşii.

Chiar dacă au multe lucruri în comun, Photoscape nu se vrea un înlocuitor de Adobe Photoshop, ci un program de modificat poze la îndemâna oricui, la care apelezi atunci când vrei să editezi ceva rapid şi nu numai.

[ Descarcă Photoscape ]

One thought on “Program de modificat poze

  1. Pingback: Programe de modificat poze | ProgramFiles.Ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.