pandora din romania

Cum sa folosesti Pandora din Romania

Pandora.com este un site popular din America ce iti recomanda melodii in functie de ceea ce asculti. E similar cu functia de ‘Radio’ din Spotify si alte aplicatii similare, dar algoritmul folosit de Pandora este inca mai bun decat cel folosit de alte aplicatii.

Daca incerci sa acccesezi pandora.com din Romania (si orice alta tara ce nu e U.S), o sa te lovesti de asta:

pandora din romania

Pentru a trece de asta, va trebui sa folosesti un VPN. Cel mai simplu mod de a folosi un VPN gratuit care nu are limita de trafic si merge mereu e sa folosesti browserul Opera.

Descarca Opera

Opera este un browser ce este bazat pe Chromium, adica este foarte asemaoator cu Google Chrome, dar are si alte lucruri interesante integrate in el cum ar fi: adblock, vpn, convertor valutar pe site-uri.

Dupa ce instalezi Opera, acceseaza pandora.com din Opera si vei putea da click pe iconul VPN ce apare langa numele site-ului si vei putea activa VPN-ul si sa alegi ‘Americas’.

Daca nu vrei sa instalezi Opera, o alternativa ar fi sa instalezi un alt VPN. Tunnelbear e disponibil ca extensie Google Chrome si, desi are trafic limitat, poate fi folosit pentru a accesa pandora.com si dezactivat dupa ce incarci site-ul. Pandora verifica tara de accesare doar cand incarci site-ul, deci nu ai nevoie de foarte mult trafic pe VPN.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.