Realtek HD Audio Driver 2.71 – Driver de sunet

Realtek HD Audio Driver 2.71 este ultima versiune a cunosutului driver de sunet şi a fost lansat pe data de 8 aprilie 2013, aducând câteva înbunătăţire minore. Dacă aveţi o altă versiune de Realtek HD Audio Driver instalată în calculator, este necesar s-o dezinstalaţi înainte de a instala versiunea aceasta, altfel riscaţi să rămâneţi fără sunet.

realtek 2.71 
Pentru a descărca Realtek HD audio Driver trebuie sa mergi la pagina oficială http://www.realtek.com.tw/ , să accesezi secţiunea Downloads din meniul de sus, apoi selectezi High Definition Audio Codecs (Software), bifezi căsuţa I accept to the above şi apeşi next.

O să-ţi apară o fereastra cu mai multe versiuni de Realtek, tu trebuind s-o alegi pe cea care corespunde sistemului tău de operare (Windows Xp, Vista, 7 sau 8). Alegi un server de download (US1, US2, US3, HK1, UK1, CN, ETC) şi aştepţi până se descarcă. În mod normal, viteza de download este destul de mică (20-30 kb).

Dacă vrei să descarci mai repede, poţi încerca site-ul filehippo (Realtek pentru XP, Realtek pentru Vista/7/8 32 de biţi, Realtek pentru Vista /7/8 64 de biţi).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.