Program de schimbat ip-ul

Un program de schimbat / ascuns IP-ul util atunci când vrei accesezi site-uri şi programe restricţionate în ţara ta sau pur şi simplu să navighezi în mod anonim pe internet fără a-ţi fi dezvăluită adresa IP reală.

Am testat mai multe programe de schimbat IP-ul până am ajuns la concluzia că SpotFlux este cel mai bun, fiind complet gratuit şi foarte uşor de folosit. Eu unul îl folosesc cel mai mult pentru a asculta muzică cu Spotify dar Spotflux poate avea mai multe întrebuinţări.

spotflux

Pentru început, acest program de schimbat/ascuns IP-ul se descarcă de pe site-ul http://www.spotflux.com/ alegând versiunea de PC. După instalare, rulează programul şi click pe Enable pentru a te conecta.

Dacă intenţionezi să foloseşti Spotflux doar o dată sau ocazional este necesar să mergi în stânga-sus în setări şi să debifezi Launch spotflux on startup şi Connect Automatically. în caz contrar, Spotflux va porni şi se va conecta odată cu aprinderea calculatorului.

Ca orice alt program de schimbat adresa IP gratuit, viteza de navigare şi de descărcare este limitată. Programul ruleaza pe Windows Xp, Vista, 7, 8 şi Mac OS.

[ Descarcă Spotflux ]

4 thoughts on “Program de schimbat ip-ul

 1. Stanescu Razvan

  Te rog frumos sa imi spui, spunand ca viteza este limitata la ce te referi?? ca o scade?? sau .. cum? Daca eu descarc cu 7mb/s pe utorrent sa zicem.. mi-o scade?? sau la ce te referi… largeste terog..

  Reply
  1. cornel Post author

   Iti scade mult viteza de download, pe la 100-150 kb/s. Doar cand folosesti programul

 2. marius

  Salut. Am o intrebare, sunt unele site-uri care iti salveaza ip-ul, dupa ce te-ai logat. Daca eu ma loghez in romania cu o adresa ip din america sa zic, dupa ce voi parasii site-ul va aparea ca am fost logat cu adresa ip de america sau nu va mai aparea nici o adresa ip, ca si cum nu as fi fost logat… deoarece adresa cu care m-am logat era una falsa!? Stima

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.