Cum accesezi din România site-uri ca Hulu, Netflix sau Pandora

Hola este o extensie pentru Firefox şi Chrome care te lasă să accesezi fără nicio problemă site-uri ca Netflix, Pandora, Hulu, ITV, BBC, Fox sau BBS, site-uri care în mod normal erau restricţionate în multe ţări, inclusiv România. Soluţia este mult mai eleganta şi mai uşoară decât folosirea unui proxy/vpn care oferă o viteză mult redusă.

Acceseaza site-ul  http://hola.org/unblocker.html şi faci click pe:

Presupun că ştiţi să instalaţi o extensie în browser aşa că nu are rost sa vă mai plictisesc. La firefox este necesar să restartezi browser-ul pentru a avea efect.

Netflix oferă acces limitat la filme şi seriale pentru o taxă lunară de 10 dolari iar Hulu oferă cam acelaşi lucru doar că în loc de taxă trebuie să vizionezi reclame câteva secunde. BBC, ITV, Fox sau CBS sunt site-urile posturilor de televiziune cu acelaşi nume unde poţi viziona seriale şi trailere ale producţiilor proprii ca The Big Bang Theory, CSI, Person of Interest, The Simpson, Family Guy, New Girl, Doctor Who, etc. Pandora este un site de muzică în care introduci un artist şi ţi se recomandă artişti şi melodii similare.

[ Hola ]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.