Tag Archives: bloodraine 2

Jocuri cu Vampiri pentru PC

Pentru fanii filmelor și serialelor cu vampiri ca Twilight, Dracula, Underworld, Fright Night, Interview with a Vampire, etc.. (și nu numai) am alcătuit o listă cele mai bune jocuri cu vampiri. Jocurile au cerințe destul de mici, așa că vor rula și pe un calculator mai slab.

1. Vampire: The Masquerade – Redemption este un joc cu vampiri în care ești pus în pielea francezului Cristof care este blestemat să fie transformat în vampir ca consecință a uciderii unui alt vampir. Jocul a apărul în anul 2000.

vampire-the-masquerade-redemption-ptpc

2. Vampire the Masquerade – Bloodlines este un shooter RPG in care ai la  dispoziie 7 clase de vampiri cu abiliti unice. Primești puncte de experiență pentru fiecare misiune completată, pentru ca mai apoi să folosești punctele pentru a cumpăra sau upgrada abilități. Jocul a apărul în anul 2004 ca o continuare a lui Vampire the Masquerade Redemtion și a fost publicat de către Activision, creatorii seriei Call of Duty.

vampire the masquarade bloodline ptpc

3. Soul Reaver 2 este un action adventure în care ai porțiuni de luptă dar și porțiuni în care să rezolvi diverse puzzle-uri. Eroul principal, Raziel, se poate echipa cu o sumedenie de arme dar și să-și regenereze viața consumând sufletul inamicilor. A apărut în anul 2001.

soul reaver 2 ptpc

4. În BloodRaine 2 joci cu o vampiriță numită Rain, care pe lângă clasicele lupte corp la corp sau cu arme, poate bea sângele adversarilor sau opri timpul. Jocul a apărut în 2006.

bloodraine 2 ptpc

5. The sims 3: Supernatural. În acest extension pack poți să-ți creeze un personaj de tip vampir care nu poate ieși afară la lumina soarelui fără un elixir special. Tot cu același elixir poți să tranfsormi pe cineva în vampir sau să redevii om. Jocul a apărut în 2009 iar expansion pack-ul în 2012.

sims 3 supernatural ptpc