Programe de modificat poze

Nu cred că este om care să nu fi avut cel puţin odată nevoie de unul sau mai multe programe de modificat poze. Chiar dacă pentru profesionişti un program ca Photoshop este de neînlocuit, pentru oamenii de rând care au nevoie doar de un retuş rapid, redimensionare, tăiere sau adăugare de watermark, sunt mai mult decât suficiente programele de modificat poze gratuite.
 

Cele mai bune programe de editat poze sunt:

Photoscape este un program de editat poze cu un foarte bun raport dificultate/facilităţi şi personal este alegera mea principală când vreau să modific ceva rapid. Mai multe detalii aici.

photoscape-1[ Descarcă Photoscape ]

PixBuilder Studio este relativ nou venit pe piaţa de programe de modificat poze dar asta nu înseamnă că trebuie subestimat. Este foarte compact şi are suport pentru layere.

pixbuilderprogramedemodificatpoze_ [ Descarcă PicBuilder Studio ]


Picasa
este un editor de poze făcut de Google, mai este nevoie să zic altceva? Ok, este în acelaş timp şi un foarte bun program cu care puteţi deschide poze. Puteţi uploada pozele către G+ foarte rapid.

Picasa [ Descarcă Picasa ]


Gimp
este un program de modificat poze open source care este foarte des comparat cu photochop-ul, diferenţa cea mai mare fiind că Gimp este complet gratuit. Este foarte bogat în funcţii.

picasaprogramedemodificatpoze [ Descarcă Gimp ]


Pixia
este un program de modificat poze cu originile în Japonia, prezentând o perspectivă puţin diferită de alte programe de editat poze cu care ne-am obişnuit. Şi el are suprt pentru layere.

pixiaprogramedemodificatpoze_ [ Descarcă  Pixia ]


Xnview
este un vizualizator de imagini foarte bun dar prezintă şi câteva elemente standard de editare grafică cum ar fi decuparea, redimensionarea sau adăugarea de text.

xnviewprogramedemodificatpoze[ XnView ]


StylePix
face parte din categoria programelor pentru utilizatorii umpic mai avansaţi şi este cam tot ce ţi-ai putea dori de la un program de modificat poze.

stylepixprogramedemodificatpoze [ Descarcă StylePix ]


InkScape
este un program de modificat poze cu unelte umpic peste media celorlalte programe prezentate aici, iar interfaţa lui aduce a în mare parte a CorelDraw.

inkskapeprogramedemodificatpoze_ [ Descarcă InkScape ]


PicPick
este foarte uşor de folosit, interfaţa lui aducănd a editorul default din windows 8 (paint). Nu are suport pentru layere, programul fiind simplificat la maxim. Are un tool pentru screenshot-uri.

picpickprogramedemodificatpoze_ [ Descarcă PicPick ]


Light Image Resizer
este făcut strict pentru a redimensiona o imagine şi adăugare de text peste ea. În plus, programul poate converti imaginile în pdf-uri. Foarte bun pentru începători.

Light-Image-Resizer [ Descarcă Light Image Resizer ]


Mypaint
este destinat în special celor pasionaţi de artă şi pictură, majoritatea uneltelor fiind diferite tipuri de pensule şi creioane. Este un program de modificat poze relativ uşor de folosit care este disponibil  şi pe linux

mypaint24 [ Descarcă MyPaint ]


Paint.Net
nu trebuie să fie confundat cu acel program de editat poze predefinit din Windows. Are suport pentru layere şi istoric. Nu e atât de uşor de stăpânit pe cât pare.

paint.netprogramedemodificatpoze_ [ Descarcă Paint.net ]


Imge Analizer
este unul dintre cele mai simple softuri din acesta listă cu programe de modificat poze, fiind foarte minimalist şi sărăcăcios în funcţii.

imageanalizerprogramedemodificatpoze_ [ Descarcă Image Analizer ]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.